Sari la conținut

Pret Parchet Egger

  Pret Parchet Egger variaza de la 34 de lei/mp la 75 lei/mp in functie de grosime 11 mm, 9 mm, sau 8 mm, dar si de clasa de trafic Clasa 31, 32 sau 33. Da, acesta clasa ne spune cat este de rezistent parchetul nostru fiind un indicativ international folosit indiferent de producator astfel orice parchet cumparam trebuie sa intrebam ce clasa de trafic este 31 fiind cea mai mica trafic normal, 32 trafic mediu intens si 33 parchet laminat clasa trafic intens.

  Inafara de clasa de trafic și impact mai avem și Aqua Plus care Cum spune și numele este fabricat special pentru zone cu umiditate mare precum băile sau bucătăriile.

  Conceput special sa funcționeze precum un sistem care cuprinde parchet Aqua Plus, plinta Aqua Plus dar și folie specială Aqua Plus cu Aluflex.
  Deci folosim sistemul Aqua Plus și avem garantat de către Egger ca nu este nici o problema daca montajul se face baie sau bucătărie!
  Un alt aspect care influențează prețul unui Parchet Egger este și așa numitul V4 care în fapt este un finisaj lateral pe cele 4 laturi ale plăcilor și care odată montate vor forma un „V” intre placi.
  Acest V4 este foarte important fiind un aspect mai mult de siguranță și rezistență decât vizual. El împiedică ca atunci când parchetul lucrează sa nu exfolieze accidental suprafața laminată dar și sa nu poată fi agățată cu un toc ascuțit de la un pantof. Deci V4 ne ajuta tare mult chiar dacă din punct de vedere al gusturilor nu toți clienții apreciază acest mic sentulet format intre placi.
  Parchet Egger cu V4

  Parchet Egger cu V4

  Pret Parchet Egger, astfel orice detaliu contează atât din punct de vedere al calității dar și al rezistentei în timp al parchetului, mai exact sa nu ne facem iluzii ca un parchet laminat cu un preț ieftin o sa fie și unul foarte rezistent dar sigur ca la întrebarea unde îl folosim și pentru cât timp răspunsul trebuie sa fie exact pentru ca un tip de parchet se recomandă intr-o casa și altul int-un hotel.
  Noi am ales sa plecam de la un minim 8 mm pentru a ne putea bucura de parchetul achiziționat măcar câțiva ani! Nu contestăm produsele pe care nu le comercializam ci doar discutăm despre produsele noastre.
  Dar nu grosimea este mereu un factor de calitate, mai exact nu neapărat un parchet laminat 12 mm sau de 14 mm este cel mai bun, exista excepții când un parchet de numai 8 mm are caracteristici tehnice precum cele de 12mm, adică 8 mm, AC5, Clasa 33, da, chiar există astfel de modele.
  În concluzie pret parchet egger am observat ca pretul este compus din mai multe considerente si ca cel mai corect preț este cel care include un parchet cu detalii tehnice cât mai superioare, chiar nu contează unde îl montam dacă este de calitate buna va rezista o lunga perioada de timp!

  Lasă un răspuns